لیست اختراعات عليرضا محمدنيااورنج
دفاتر اسناد رسمي، شركتها و كارخانه ها داراي دفترهاي بزرگ كه توسط ارگانهاي ذيربط با نخ قيطان و پلمپ سربي ممهور ميگردند تا برگي از اين دفاتر جدا نگردد، تمامي اين دفتر بصورت دستنويس با خودنويس و روان نويس يا خودكار نوشته ميشود و مشكلات اشتباه نوشتاري و محاسبات عددي بصورت دستي را دارد. چاپگر دفاتر پلمپ به منظور چاپ روي صفحات اين دفتر طراحي شده كه با قرارگرفتن روي صفحات دفتر پلمپ شده و تنظيم دستگاه به لبه چپ / بالا متن ، تصوير و هرگونه اطلاعات كامپيوتر روي اين صفحه با سيستم پاشش جوهر توسط هدهاي پيزو Piezo Electric انتقال خواهد داد. دقت اين چاپگر تا 1440 نقطه در اينچ ميباشد و بصورت تك رنگ و تمام رنگي ميتواند تا سرعت 4 صفحه در دقيقه چاپ بگيرد. با توجه به اينكه متن در كامپيوتر تايپ و غلط گيري و ويرايش ميشود لذا سيستم از هرگونه خطايي مبرا ميباشد و امكان دخل و تصرف بعد از چاپ با توجه به اينكه از جوهر براي چاپ استفاده ميكند عملا امكانپذير نخواهد بود. از اين چاپگر ميتوان براي چاپ بر روي فومهاي مدلشازي معماري نيز استفاده كرد.
\\"سيستم تهويه تونل با جريان هواي كماني شكل\\" با استفاده از جت فن ها، و باله هاي كماني كه به اندازه دهانه تونل ساخته ميشود كار ميكند و در ابتدا و انتهاي تونل نصب ميگردد. بدين ترتيب جريان هوايي به شكل و اندازه دهانه تونل ايجاد كرده و اين جريان هوا تا انتهاي تونل در جريان خواهد بود. جت فن ها با سرعت بالا هوا را به درون باله ها مي دمد و اين هوا با سرعت 25 تا 35 كيلومتر در ساعت از دريچه انتهاي بالهاي كماني شكل خارج در داخل تونل به حركت در مي آيد. اين جريان باد خلا نسبي در مقابل تونل ايجاد ميكند كه همين باعث ورود هواي پاك بيشتر به درون تونل خواهد شد.
امروزه سيستم پكيج و شوفاژ بعنوان مهمترين سيستم گرمايش منازل و اداره ها ميباشد. كه پكيج، آب گرم را در داخل پره هاي شوفاژ به گردش در مي آورد و فضاي داخل ساختمان را گرم مي كند. يكي از مشكلات اين سيستم تاخير در گرم كردن فضاي ساختمان است. زيرا حرارت توليد شده توسط پره هاي شوفاژ در اطراف پره ها زياد و در فاصله هاي دور تر بسيار كم است. به همين خاطر در اكثر اداره ها و ساختمانهاي بزرگ فن كوئيل جايگزين شوفاژ شده است. سيتم فن كوئيل نيز شبيه شوفاژ بوده با اين تفاوت كه مجهز به فن هايي است كه حرارت توليد شده توسط رادياتورها را به اطراف مي دمد. فن كوئيل ها علاوه بر مصرف گاز براي توليد حرارت، مصرف انرژي برق نسبتا زيادي براي به گردش درآوردن موتور فن دارند. دستگاهي كه طراحي كرده ايم بدون مصرف انرژي برق ميتواند سيستم شوفاژ را مثل سيستم فن كوئيل كارآمد نمايد و در واقع مزيت هاي پخش سريع حرارت مثل فن كوئيل را بدون مصرف انرژي برق داشته باشد. اين سيستم با استفاده از قطعه هاي برودتي نيمه هادي اختلاف دماي بين اتاق و سطح رادياتور كه معمولا در حد 35 الي 45 درجه بوده را به ولتاژي مناسب براي به گردش در آوردن فن تبديل ميكند. گردش فن باعث پخش سريع گرما در اتاق شده و اتاق سريعتر به دماي مطلوب خواهد رسيد و در نتيجه مصرف انرژي گاز نيز كاهش خواهد يافت. از طرفي اين سيستم هيچ نوع مصرف برق نيز ندارد.
تست التيام زخم (Wound healing assay / Scratch assay) يكي از تكنيك هاي مفيد و كاربردي در آزمايشگاه هاي كشت سلولي ميباشد كه به جهت بررسي اثرات دارو ها و تركيبات مختلف بر مهاجرت رده هاي سلولي نرمال و سرطاني استفاده ميشود .اين تست در حالت روتين توسط تكنسين هاي آزمايشگاهي و به صورت دستي و بدون استفاده از ابزار تخصصي صورت ميگيرد و به همين دليل امكان خطا وجود دارد. قطعه حاضر تحت عنوان " قطعه خراش دهنده لايه سلولي مورد استفاده براي تست التيام زخم (Wound healing assay) در آزمايشگاه تحقيقاتي" با طراحي ويژه باعث تسهيل اين تكنيك ميشود و امكان خطا و تكرار دوباره آزمايش را به صورت چشمگير كاهش ميدهد. اين قطعه از جنس پلكسي گلس ميباشد كه قابليت اتوكلاو شدن را نيز دارد. اين قطعه داراي يك شكاف در قسمت مركزي بوده و همچنين يك قطعه مكمل به جهت ايجاد خراش در كنار قطعه حاضر وجود دارد. اين قطعه باعث تسهيل ايجاد خراش هاي با كيفيت توسط كاربر ميشود. اين قطعه ميتواند در مراكز تحقيقاتي پزشكي داخل و خارج از كشور مورد استفاده قرار گيرد.
انكوباتور كشت سلولي وسيله اي است كه در آزمايشگاه هاي باليني، تحقيقاتي، تشخيص طبي جهت كشت انواع سلول ها مورد استفاده قرار ميگيرد. قسمت داخلي انكوباتور داراي قفسه ها و طبقه هايي براي قرار گيري پليت ها و فلاسك هاي كشت سلولي ميباشد.وسيله حاضر تحت عنوان " رك نگهدارنده منظم كننده پليت و فلاسك كشت سلولي درون انكوباتور " باعث حذف مشكلات موجود مانند بي نظمي به سبب حضور تعداد زيادي فلاسك يا پليت در محفظه داخلي ، باز شدن درب پليت زيرين به هنگام خروج پليت بالايي در فضاي غير استريل و احتمال الودگي آن ، آسيب رسيدن به سلول هاي كشت شده و عدم تعادل گرمايي مناسب براي همه پليت ها و فلاسك ها ميشود. اختراع حاضر وسيله اي را ارائه ميدهد كه در جهت ايجاد جريان متعادل و مناسب بين همه فلاسك وپليت ها و جلوگيري از شلوغي داخل انكوباتور بوده و با نظم دهي هرچه بيشتر سبب افزايش كيفيت تكنينك و نتايج انواع كشت سلول خواهد شد
طلقهاي پلي كربنات با توجه به انعطاف پذيري، فرايند توليد، تنوع رنگ بندي، حمل و نقل راحت و مزاياي اقتصادي و ... كاربردهاي وسيعي در صنايع فني و مهندسي، صنعت ساختمان، پل سازي، حفاظ جنگلها و گلخانه ها و صنايع كشاورزي دارند. براي اينكه اين طلقها را به اندازي دلخواه برش دهند از روشهاي مختلفي استفاده ميكنند از جمله از "موكت بر" و "ميني سنگ فزر" و "قيچي" كه هر سه روش داراي مشكلاتي و خطاهايي مي باشد. با در نظر گرفتن سطح مقطع طلقهاي دو جداره پلي كربنات، نوعي قيچي طراحي كرده ايم كه تيغه مياني آن به ضخامت پنج ميليمتر و هر دو طرف آن تيز مي باشد و دو عدد تيغ براي در راست و چپ تيغۀ مياني، استفاده كرده ايم. در واقع دو تيغ چپ و راست به فاصله نيم سانت موازي با هم بر لبه تيغ مياني مماس شده و برش همزمان لبه چپ و راست شيار را انجام ميدهند.
دستگاه طراحي شده از نظر اندازه و حتي ترتيب اتصالات مشابه دستگاه هاي قديمي الكترومكانيكي بوده تا قابل جايگزين شدن به جاي مدلهاي قبلي باشد. دستگاه داراي 5 دكمه ديجيتالي براي انتخاب حالت جعبه دنده ميباشد با فشردن هر دكمه پردازشگر سيگنال دكمه را دريافت و پس از پردازش در صورت امكان تغيير حالت، فرمان خروجي را به مدار قدرت جعبه دنده مي فرستد. همزمان با تغيير حالت جعبه دنده، LED آن دكمه نيز روشن و راننده را از وضعيت اجراي صحيح و تغيير حالت جعبه دنده باخبر ميسازد. در صورت عدم امكان تغيير حالت جعبه دنده، يعني انتخاب اشتباهي دكمه، پردازشگر آنرا لغو ميكند تا آسيبي به جعبه دنده نرسد. هنگاه روشن شدن خودرو، مدار بطور خودكار ريست شده و در حالت N قرار ميگيرد
موارد یافت شده: 7